Såld

Bromma - Smedslätten, Stockholm

Bröderna Grimms väg 6

Slutpris: 18 200 000 kr

Bröderna Grimms väg 6

Välplanerat i Smedslätten

Mitt i den barnrika villaidyllen finner ni denna charmigt tillbyggda 20-tals villa med plats för den stora familjen. Väl inne möter en optimal planlösning med generösa umgängesytor i fil, välplanerat stort kök med direkt utgång till den mysiga altanen och trädgården, fyra till fem bra sovrum. Det praktiska källarplanet med egen entré inrymmer bl a stort allrum/sovrum, badrum med bastu och tvättstuga. Bra med förrådsutrymmen i bl a det tidigare garaget som väl lämpar sig att inredda om ytterligare bostadsyta önskas.
Den grönskande tomten lämpar sig väl för barnens lek på de plana gräsytorna. Här finner ni på alla sätt ett fantastiskt boende med bekvämt gångavstånd till områdets små torg med små butiker, förskolor, skola och 12:ans hållplats. Närhet även till bad- och båtliv i Mälaren, sommarrestaurangen Bryggan vid Ålstens båthamn och bad på Solviksbadet.

Välkomna till Bröderna Grimms väg 6

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad