Till salu

Bromma - Smedslätten, Stockholm

Bröderna Grimms väg 6

18 500 000 kr /bud
area icon Yta
  • 195 m2 boarea
  • 88 m2 biarea
  • 545 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1924
Bröderna Grimms väg 6

Välplanerat i Smedslätten

Mitt i den barnrika villaidyllen finner ni denna charmigt tillbyggda 20-tals villa med plats för den stora familjen. Väl inne möter en optimal planlösning med generösa umgängesytor i fil, välplanerat stort kök med direkt utgång till den mysiga altanen och trädgården, fyra till fem bra sovrum. Det praktiska källarplanet med egen entré inrymmer bl a stort allrum/sovrum, badrum med bastu och tvättstuga. Bra med förrådsutrymmen i bl a det tidigare garaget som väl lämpar sig att inredda om ytterligare bostadsyta önskas.
Den grönskande tomten lämpar sig väl för barnens lek på de plana gräsytorna. Här finner ni på alla sätt ett fantastiskt boende med bekvämt gångavstånd till områdets små torg med små butiker, förskolor, skola och 12:ans hållplats. Närhet även till bad- och båtliv i Mälaren, sommarrestaurangen Bryggan vid Ålstens båthamn och bad på Solviksbadet.

Välkomna till Bröderna Grimms väg 6

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Bröderna Grimms väg 6, Till salu i Bromma - Smedslätten, Stockholm Planlösning från Bröderna Grimms väg 6, Till salu i Bromma - Smedslätten, Stockholm Planlösning från Bröderna Grimms väg 6, Till salu i Bromma - Smedslätten, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad