Såld

Bromma - Smedslätten, Stockholm

Bröderna Grimms väg 19

Slutpris: 19 500 000 kr

Bröderna Grimms väg 19

Smedslättsidyll i barnvänligt läge

Med ett utmärkt läge mitt i Smedslättens eftersökta villakvarter på lugn och barnvänlig gata finner ni denna inbjudande villa på totalt 219 välplanerade kvadratmeter.

Här finns på entréplanet hall med wc, ett trivsamt kök med matplats, generösa sällskapsytor med öppen spis och matplats med utgång till stor altan. På övre plan möblerbar TV-hall, tre rymliga sovrum, varav ett med balkong och ett badrum. I källarplan ryms hall, matkällare och tvättstuga med duschplats. Separat uthyrningsdel med hall, sovrum, sällskapsrum med köksavdelning samt ett duschrum. Bergvärme installerad, ett vidbyggt garage och uppställningsplats för två bilar kompletterar.

Den insynsskyddade, plana, barnvänliga och välskötta trädgårdstomten på 893 kvm. lämpar sig väl för barnens lek och trädgårdsfester. Omedelbar närhet till Storskogen och kort promenad till 12:an vid Smedslättstorget, Smedslättskolan, Ålstensgatans stora utbud av butiker och restauranger och Solviksbadet med gym.

Välkomna till Bröderna Grimms väg 19 - Flytta in och njut.

Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bröderna Grimms väg 19, Såld i Bromma - Smedslätten, Stockholm Planlösning från Bröderna Grimms väg 19, Såld i Bromma - Smedslätten, Stockholm Planlösning från Bröderna Grimms väg 19, Såld i Bromma - Smedslätten, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad