Till salu

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Bråvallagatan 9A

Pris enl ök
area icon Yta
  • 40 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 081 kr/mån
floors icon Våning
  • 0.5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1927
Bråvallagatan 9A

På attraktiv och lugn adress

Välkommen till attraktiva Bråvallagatan och denna genomtänkta samt smakfulla bostad. Här finns välbevarade 20-tals detaljer som återfinns i bland annat vackra furutiljor och stora spröjasde fönster med spanjolett. Den generösa takhöjden i kombination med stora fönster ger genomgående härlig rymd och rikligt ljusflöde. Socialt planerad med öppen planlösning mellan luftigt vardagsrum och fullt utrustat kök. Från vardagsrummet nås det rymliga sovrummet där du får plats med en säng om 160 cm. Kaklat och fräscht badrum med dusch. Förvaringen är utmärkt i förhållande till bostadens storlek med flertalet garderober i den inre hallen.

Här bor du i Brf Majolica som är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och har en låg belåning. Föreningen har 4 parkeringsplatser som kan hyras. Föreningen har också en mysig innergård utrustad med utemöbler.

Absolut toppläge invid populära Rörstrandsgatan i hjärtat av Vasastan. Birkastan är ett av Stockholms attraktivaste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskiftes- och 20-talshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns flera matbutiker i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

Detta boende måste upplevas på plats - hjärtligt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad