Såld

Lindbacken, Uppsala

Brattbacksvägen 113

Slutpris: 6 500 000 kr

Brattbacksvägen 113

Välplanerad villa med hela fem sovrum belägen på solig hörntomt vänd mot skogen

Välkommen till Brattbacksvägen 113 och denna ljuvliga familjevilla med ett av områdets bästa lägen! Stor hörntomt vänd mot skogsområde och med sol från tidig morgon till sen kväll. Härligt altandäck som löper längsmed husets ena lång- och kortsida samt stor gräsmatta som inbjuder till lek. Altandäcket är delvis under tak, har insynsskydd och är utrustat med utekök där grillkvällar kan avnjutas och avslutas med avkopplande stund i husets spabad. Fastigheten är prydligt inramad av smakfull stenmur och häck samt har stenläggning på framsidan och upp till entrén. Carport med förråd samt parkeringsplats på uppfarten. Mycket bra läge i Lindbacken med gångavstånd till såväl förskola, grundskola som ICA-butik, busshållplats och parkområden. Naturnära område med endast 15 minuters bilfärd till Uppsala stadskärna och Resecentrum.

Planlösningen ger er nedre plan med stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som binds samman av stor köksö. Vidare finns ett sovrum, helkaklat badrum/dusch, tvättstuga med grovingång, hall med förvaring samt klädkammare. Övre plan har fyra stora sovrum där varje familjemedlem har gott om plats. Vidare finns allrum samt helkaklat badrum med dusch. Bostaden genomsyras av ljus och smakfull färgsättning, tidlösa materialval samt generösa fönsterpartier. Kamin i vardagsrum, Kökssnickerier från HTH, vitvaror från Siemens, Badrumsinredning från Vedum mm.

Lindbacken ligger med bara några minuters bilfärd nordost om Gränby köpstad och E-4.an varför området lämpar sig utmärkt för den pendlande barnfamiljen. Till Uppsala city och Resecentrum åker du bil eller buss på ca 15 minuter. Fina cykelvägar längsmed samma sträcka. Området har på bara några år etablerat sig som ett trygg och optimal uppväxtmiljö för barn med tre förskolor samt grundskolan med tillhörande idrottshall och fotbollsplan. Stor vikt har lagts på att utforma området i harmoni med befintlig natur. Idag finns grönskande parker med lekplatser, utegym, pulkabacke samt konstgjorda vattendrag med bryggor och sittplatser. Vid infarten till området finns ICA-butik sedan 2016 samt busshållplats som trafikeras av tre busslinjer till och från Uppsalacentrum. Ytterligare service och butiker planeras till området. Varmt välkommen på visning!

Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Brattbacksvägen 113, Såld i Lindbacken, Uppsala Planlösning från Brattbacksvägen 113, Såld i Lindbacken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad