Till salu
Budgivning pågår

Gärdet, Stockholm

Brantingsgatan 19, 3tr

  • price tag icon 2 896 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 495 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 40 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 896 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1939
Brantingsgatan 19, 3tr

Renoveringschans (möjlig tvåa) med ett högt läge och balkong!

Välkommen till Brantingsgatan 19, en ljus och rymlig etta på 40 kvm, belägen på tredje våningen i ett charmigt 30-talshus. Här får du en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem och sätta din egen prägel på bostaden.

Bostaden har ett generöst vardagsrum med vacker fiskbensparkett som erbjuder plats för en stor soffgrupp, TV och annan möblering, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Köket är klassiskt och utrustat med gasspis, kyl och frys samt tidstypiska serveringsskåp från byggnadsåret. Här kan du modernisera och designa ditt drömkök. Ett mindre rum används idag som ett halvt rum, idealiskt som sovalkov eller arbetsrum, och detta utrymme kan enkelt anpassas efter dina behov.

Njut av din morgonkaffe eller kvällsdrink på den mysiga balkongen med utsikt över den lugna, grönskande omgivningen. Badrummet är rymligt och har dusch, wc och handfat med möjlighet att fräscha upp och modernisera efter eget tycke. Hallen är välkomnande med praktiskt stengolv som harmoniserar med bostadens tidstypiska charm.

Denna bostad är en utmärkt renoveringschans för dig som vill skapa ett hem helt efter egen smak. Med potential att omvandla till en tvåa, finns här möjligheten att anpassa ytorna efter dina behov. Lägenheten ligger i det attraktiva området Gärdet, nära kommunikationer, grönområden och all nödvändig service.

Missa inte chansen att förvandla denna pärla till ditt drömboende!

Intresseanmälan
William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad