Till salu

Täby Park, Täby

Boulevarden 50

2 700 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 48 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 828 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Boulevarden 50

Välkommen till denna charmiga tvåa med balkong. Med sina 48 kvm erbjuder denna lägenhet ett perfekt boende för dig som söker en modern och bekväm livsstil.

Det första som möter dig när du kliver in igenom hallen är det öppna och trivsamma vardagsrummet som smälter samman med köket.
Det moderna köket är stilfullt och funktionellt. Det erbjuder stilrena ytor, smart förvaring och moderna vitvaror, vilket gör det till en fröjd att laga middagar samtidigt som du kan socialisera dig med ditt sällskap i samma rum. Kök är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och helintergrerad diskmaskin.

Sovrummet finns plats för dubbelsäng och annat möblemang.

Badrummet bjuder på helkaklade väggar med klinker på golv, handfat med kommod och duschhörna med glasväggar. Här finns även en praktisk kombotvättmaskin.

Balkong om 4 kvm ger dig utrymme för utemöbler. Perfekta platsen att börja dagen med en kopp kaffe och koppla av - till lugnet av innergården.

Hus under produktion. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.
Inflyttningsklart från 29 september 2023.

Isabella Lindell
0723633812

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Boulevarden 50, Till salu i Täby Park, Täby
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad