Såld

Täby Park, Täby

Boulevarden 42

Slutpris: 2 995 000 kr

Boulevarden 42

Välplanerad och inflyttningsklar med balkong mot gården.

Inflyttningsklar och välplanerad trerummare med öppen och trivsam planlösning. Balkong som vetter med ett fint läge in mot gården i nordväst med kvällssol sommartid.

Den gemensamma gården blir det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer. På gården finns en pergola med sittplatser som inbjuder till grill sammankomster och umgänge med grannar eller vänner.

Bo centralt i Täby Park med 2 minuter till Roslagsbanan. Täby Park erbjuder ett stort utbud av service och restauranger samt närhet till grönområden, bra kommunikationer och gångavstånd till Täby centrum.

Byggnadsfirman Viktor Hanson erbjuder föreningen en räntegaranti som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgift i 3 år.

OBS! Bilderna är tagna från en likadan lägenhet som ligger på 3 trappor, 2 våningar upp från denna bostad!

Isabella Lindell
Ansvarig mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella
Terese Tångring
Assisterande mäklare

Terese Tångring

Reg. fastighetsmäklare, teamleader Läs mer om Terese

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Boulevarden 42, Såld i Täby Park, Täby
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad