Till salu

Täby Park, Täby

Boulevarden 42

Nästa visning
calendar icon lördag 2 december 12:00 - 14:00
3 350 000 kr Fast pris
area icon Yta
  • 62 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 566 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Boulevarden 42 Visa projekt

Optimalt planerade trerummare med ett fint läge in mot gården.

Inflyttningsklar och optimalt planerad trerummare. Bostaden erbjuder en öppen och trivsam planlösning samt balkong om 4 kvm med ett lugnt läge mot gården i nordväst som erbjuder härlig eftermiddag och kvällssol. Tillträde enligt överenskommelse

Mitt i centrala Täby Park bygger Viktor Hanson välplanerade och fina bostäder i hög standard utifrån dagens behov.

Byggnadsfirman Viktor Hanson erbjuder föreningen en räntegaranti som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgift i 3 år.

Bo centralt i Täby Park med 2 minuter till Roslagsbanan. Täby Park erbjuder ett stort utbud av service och restauranger samt närhet till grönområden, bra kommunikationer och gångavstånd till Täby centrum. Målet för Täby Park är en grön oas i stadsmiljö.

Den gemensamma gården blir det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer. På gården finns en pergola med sittplatser som inbjuder till grill sammankomster och umgänge med grannar eller vänner.

Läs mer om projektet

Visningar

Välkommen på öppen visning! lördag 2 december, 12:00 - 14:00
Ansvarig mäklare

Terese Tångring

Reg. fastighetsmäklare, teamleader Läs mer
Assisterande mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Boulevarden 42, Till salu i Täby Park, Täby
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad