Såld

Bromma - Södra Ängby, Stockholm

Börjesonsvägen 15

Slutpris: 17 200 000 kr

Börjesonsvägen 15

En villa utöver det vanliga!

Välkommen till denna ljusa, klassiska funkisvilla i attraktiva Södra Ängby. Genomgående ljus och charm, härligt öppna ytor disponerade på bästa sätt och bevarade originaldetaljer med hjälp av en minutiös kunskap om arkitektur och spännande kreativitet från arkitekten Vasco Trigueiros. Lugnt och lummigt läge med närhet till Mälaren och sol dagen lång. Tomten är lättskött med äppel, päron- och körsbärsträd, en praktfull magnolia, plana gräsmattor samt lummig grönska som skyddar mot insyn.
Att bo på Börjesonsvägen 15 är att ha nära till tunnelbanan och endast 20 minuter in till city men även lugnet vid Mälaren och den givna stigen ner till Ängbybadet precis utanför knuten. Judarnreservatet med härliga promenadvägar och vintertid skidspår och skridskois är också alldeles intill. Flera populära skolor och förskolor finns i direkta närheten.

Ansvarig mäklare

Karin Kellander Kinch

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Börjesonsvägen 15, Såld i Bromma - Södra Ängby, Stockholm Planlösning från Börjesonsvägen 15, Såld i Bromma - Södra Ängby, Stockholm Planlösning från Börjesonsvägen 15, Såld i Bromma - Södra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad