Såld

Södermalm, Stockholm

Bondegatan 13, 3,5 tr

Bondegatan 13, 3,5 tr

Ljus 2:a i toppskick mitt i SOFO med potentiella balkonger!

Ljus 2:a i toppskick mitt i SOFO med potentiella balkonger! Bostaden är välplanerad med genomtänkta lösningar och lyxiga materialval. I vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket får man fin ljussättning genom stort fönsterparti och elegant inbyggda spotlights i taket. Här får man plats med såväl större soffgrupp som matplats för fyra personer. Det sobra köket med mycket bra förvaring bakom vita blanka fronter, ramar snyggt in en del av ena långväggen. Här finns all maskinell utrustning man kan behöva och arbetsyta av svart granit. I skönt rofyllt läge ligger sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som har dusch. Lägenheten har utmärkt förvaring i stora garderober i hallen och tillhörande förråd. Föreningen har godkänt balkongbyggnation och säljarna har skickat in bygglovsansökan för byggnation av balkong intill vardagsrummet samt en fransk balkong intill sovrummet.

Här bor du mitt i hjärtat av SoFo på Södermalm bland alla vackra fastigheter med stort utbud av trendiga butiker, restauranger och caféer. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitbergsparken. I närheten finner ni Nytorget som är SoFo's mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Här kan du uppleva de populära haken som genomsyras av en avslappnad känsla. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bondegatan 13, 3,5 tr, Såld i Södermalm, Stockholm Planlösning från Bondegatan 13, 3,5 tr, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad