Såld

Kristiansborg, Västerås

Bomansgatan 16 D

Slutpris: 850 000 kr

Bomansgatan 16 D

Mycket trivsam och mysig lägenhet med tilltalande planlösning!

Nu har du möjlighet till ett riktigt trivsamt boende i en omtyckt förening. Planlösningen är genomgående med fint ljus och bra plats för möblering.
Välkomnande hall med klinkergolv i gråvitt. Anslutande bra badrum. Köket har bra plats för ett matbord vilket skapar fina möjligheter. Vardagsrummet med sitt fina golv har bra plats för möblering och har ett fint ljus från fönsterna. I direkt anslutning till vardagsrummet finns även en praktisk klädkammare. En stor fördel med den här lägenheten är att det finns ett riktigt sovrum, vilket gör att du slipper ha sängen i vardagsrummet.
Lägenheten har fina ytskikt med fina golv.

Detta är ett bra tillfälle för dig som söker en trivsam och fin lägenhet på bra läge. Dessutom i en förening som nyligen sänkt avgiften med ca 10 %.

Välkommen på visning.

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bomansgatan 16 D, Såld i Kristiansborg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close