Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Bolmsövägen 5

Slutpris: 11 850 000 kr

Bolmsövägen 5

Norra Ängby i våra hjärtan!

På eftertraktad och idyllisk adress, finner du denna ljusa och charmiga Ängbyvilla på en plan, lekvänlig och solig trädgårdstomt med fruktträd och friggebod. Här bor du i hjärtat av ”Bullerbyn” med närhet till allt en familj kan önska! Endast ett stenkast till Björklunds Hage med Ängby Slott, stor lekplats och en 4H-gård med djur för barnen där man även gärna har picknick eller firar Midsommar. Samtidigt är det nära till Ängby Torg, Norra Ängby Skola, Ängby IP, flertalet förskolor samt, T-banans gröna linje.

Huset har varsamt renoverats och förbättrats både på in- och utsidan genom åren, men med original-charmen bevarad!

Entréplanet möter med en bra hall med WC-rum, ett mysigt vardagsrum med charmig burspråks-del med utrymme för matbord, en ljus matsal ligger öppet och i i vinkel mellan vardagsrum och kök. Vackra, dubbla dörrar avgränsar mellan vardagsrummet och köket, så det går att stänga emellan om man så vill. Från köket når du även ut till en skön och avkoppplande altan, som leder vidare ned till den plana och lekvänliga tomten. Det moderna och ljusa köket erbjuder bra arbetsbänkar och gott om skåp och lådor för förvaring.

På övre plan finner du tre rogivande och bra sovrum, ett helkaklat dusch/Wc-rum med fönsterkupa, handfat i kommod, spegelskåp, handdukstork,

Den ljusa och inredda källarvåningen med egen entré från trädgården erbjuder dig bl a ett rymligt och helkaklat kombinerat badrum/tvättstuga, ett allrum / TV-rum/tonårsrum, en verkstadsdel "snickerboa" och praktiska förrådsutrymmen.

Tomten kan man ge många superlativ då den är både vacker, plan, insynsskyddad, solig och lekvänlig. Här finns ordentliga gräsytor för spring och lek, friggebod, altan. På tomten finnsbla tre äppelträd, svarta och röda vinbärsbuskar, Tall, En, Syréner, Fläder, Liguster och Hagtornshäck.

Planritningar kommer inom kort!

Välkommen till en pärla i Norra Ängby!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad