Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Bolmsövägen 17

Slutpris: 11 500 000 kr

Bolmsövägen 17

Poolvilla med bästa läget i Norra Ängby!

På en eftertraktad och idyllisk adress, finner du denna ljusa och tillbyggda pool-villa på en solig trädgårdstomt med bästa läge i Norra Ängby. Här bor du i hjärtat av ”Bullerbyn” med närhet till allt en familj kan önska! Endast ett stenkast till Björklunds Hage med Ängby Slott, stor lekplats och en 4H-gård med djur för barnen där man gärna har picknick eller firar Midsommar.

Samtidigt är det nära till Ängby Torg, Norra Ängby Skola, Ängby IP, flertalet förskolor samt, T-banans gröna linje.

Huset har haft samma ägare sedan 1997 och det har varsamt renoverats och förbättrats både på in- och utsidan genom åren, men med original-charmen bevarad!

Du välkomnas in i huset via en ljus, tillbyggd och trevlig hall med högt till tak i halvplanet mellan bottenvåning och källarvåning i sutteräng. En halvtrappa upp möts du av ett ljust och rymligt matrum i öppen planlösning mot vardagsrummet. Golvet i matrum och vardagsrum är belagt med en nylagd och vacker fiskbensparkett av ek. Det moderna köket har vattenburen golvvärme, erbjuder gott om skåp och lådor för förvaring samt en bra matplats intill fönster. Vardagsrummet ger dig en härlig utsikt över trädgården samt pool och uteplatser. Mellan kök och trappa ligger även en toalett.

På övre plan finner du en hall med gardrobsutrymmen, tre fina sovrum, varav ett med hel garderobsvägg. Vidare finns ett helkaklat badrum med dusch, toalett, dubbelhandfat samt fönsterkupa för extra rymd och ljus.

Den inredda källarvåningen med egen entré från trädgården erbjuder dig bl a ett rymligt och helkaklat badrum, allrum / TV-rum, en arbetsplats, ett ljust och trivsamt sovrum i sutteräng i marknivå med utsikt över trädgård och pool samt ett bra förråd.

Trädgården är plan och lekvänlig med sol hela dagen. Här finns ordentliga gräsytor för spring och lek, friggebod, växthus, trädäck med mysiga uteplatser och en härligt uppvärmd pool om 8 x 4 meter. På tomten finns 4 äppelträd, ett päronträd, 2 svartvinbärsbuskar och en krusbärsbuske.

I närheten finns populära Bromma Bistro med uteservering, nyöppnade Mille Gusto, Brödernas, Gateau, kvarterskrogen Astrids, tennisbanor, padelbanor och mycket mera. Ängbybadet, strandpromenaden utefter Mälaren och Judarnreservatets och Kyrksjölötens fina strövområden, allt på några minuters promenadavstånd. Sommartid är Ängbybadet med bryggor, strand och sommar-restaurang ett självklart utflyktsmål. Vintertid bjuder både Kyrksjön, Judarn och Mälaren på is och snö för skridskoentusiaster och skidåkare.

Välkommen till ett hem att njuta i!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bolmsövägen 17, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Bolmsövägen 17, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Bolmsövägen 17, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad