Såld

Gideonsberg, Västerås

Blomstergatan 6

Slutpris: 1 005 000 kr

Blomstergatan 6

Välplanerade kvm i en populär och stabil förening!

Välkommen till våning 4/10 i en populär brf!
Lägenhetens kvm fördelas på två rum och kök i en behaglig planlösning. Här kan du sätta egen prägel!
Välkomnande hall med plats för avhängning, kök med matplats och som ligger i fin anslutning till vardagsrummet, från vardagsrummet når vi balkongen som är inglasad och ligger i sydväst vilket betyder att man får njuta av eftermiddags-/kvällssolen. Sovrum med bra förvaring i generösa garderober. Helkaklat badrum.

Välskött och stabil förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. I entréplan finns också en av föreningens flera gemensamma tvättstugor.
I föreningen finns även gym, bastu, fin övernattningslägenhet när det kommer gäster, och samlingslokal. Låg månadsavgift där bredband och ett grundutbud på tv-kanaler ingår.
Till lägenheten hör även 1 st vindsförråd.

Cykelavstånd till centrum, universitetet och mataffärer.
Föredrar du buss finns det mycket god busskommunikation här.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blomstergatan 6, Såld i Gideonsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close