Såld

Gideonsberg, Västerås

Blomstergatan 4

Slutpris: 1 550 000 kr

Blomstergatan 4

Ljus och fin hörnlägenhet med inglasad balkong. Bredband ingår!

Nu erbjuder vi en riktigt fin och välskött hörnlägenhet med mycket ljus!
Det fina höga läget med en läcker utsikt över takåsarna gör det lätt att trivas. Lägenheten har fina golv och ytskikt.

Trevlig planlösning med fönster åt två håll;

Mycket stor, välkomnande och möblerbar hall med ett rejält och praktiskt klädskåp. Snygg infälld takbelysning. Det trevliga köket med matplats har ett fint ljus från fönsterna. Även här finns infälld takbelysning. Vardagsrummet med parkettgolv erbjuder bra plats för både soffgrupp och matbord. Härifrån kommer du också ut till den härliga inglasade balkongen. Här finns gott om plats att koppla av med vännerna på besök. Njut av den härliga utsikten och det fina solläget! Det finns två bra sovrum, båda med bra klädskåp eller garderober.

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett riktigt trivsamt boende med mycket ljus, trivsam planlösning och härlig utsikt.

Välkommen!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blomstergatan 4, Såld i Gideonsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad