Såld

Norrmalm, Stockholm

Blekholmsterrassen 9

Slutpris: 4 550 000 kr

Blekholmsterrassen 9

Väldisponerad tvåa med solig balkong och utsikt över Klara Sjö

- Utmärkt cityläge
- Optimalt planerad tvåa
- Solig balkong med sjöutsikt
- Garage i huset
- Nyrenoverat kök
- Walk-in closet
- Flexibelt tillträde

Kontakta mäklare för mer info och visning

Nu saluförs en vacker och ytterst väldisponerad tvåa med stor balkong i sydvästläge och med utsikt över Klara Sjö. Kom och upplev Blekholmsterassen, ett mycket vackert och centralt bostadsområde som samtidigt bjuder på lugnet och naturen invid Klara sjö. Området ligger mellan Kungsbron och Klarabergsviadukten och med endast några minuters promenad nås city och Stockholms Central. Lägenheten är belägen på tre trappor och vetter mot Klara Sjö och grönskan i Blekholmsparken. Här välkomnas du till en generös hall som leder in i det rymliga och ljusa vardagsrummet i öppen planlösning med köket. Köket är fullt utrustat och nästan helt nyrenoverat med Bistro-känsla och med genomtänkt förvaring och sobra färgval. Sovrummet är rofyllt och har plats för stor dubbelsäng och ett hemmakontor, om så önskas. Från vardagsrummet nås den rymliga och soliga balkongen och härifrån blickar du ut över Blekholmsparken och Klara Sjö med sitt mysiga båtliv under sommarmånaderna. Bostaden har en rymlig walk-in closet med bra förvaringslösning samt ett helkaklat badrum med både badkar och tvättmaskin.

Brf Klarastrand är en stabil förening som äger och förvaltar fem hus med 150 lägenheter och en föreningslokal/ gästlägenhet. Adresserna är Blekholmsterrassen 3-11. Föreningen har 39 garageplatser i Klarastrandsgaraget som hyrs ut till medlemmarna i föreningen. Fastigheten är välskött med god ekonomi och en belåning per kvm motsvarande 4504 kr/kvm. Nedanför husen finns ett parkområde som förvaltas av Stockholms stad. Här finns bryggor och sittplatser som bidrar till känslan av att bo i en oas mitt i staden. Möjlighet till båtplats finns nedanför fastigheten. Trots sitt mycket centrala läge är parken en dold oas med promenadstråk utmed vattnet och bryggor med sittplatser.

Sammantaget är detta ett mycket trivsamt och välplanerat boende på en av Stockholms absolut mest attraktiva och centrala adresser. Med endast fem minuters promenad nås Stockholm Centralstation där alla typer av transportmöjligheter erbjuds tillsammans med Arlanda Express och flygbussarna. Runt knuten finns flertal prisade restauranger, caféer och härliga promenadstråk runt Kungsholmen. Närmaste tunnelbanestationer är T-Centralen och Rådhuset. Buss 65 har en hållplats på Blekholmsterrassen.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info om bostaden och kommande visningar.

Ansvarig mäklare: Therese Nilsdotter mob: 0706703221
E-mail: [email protected]

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad