Såld

Gärdet, Stockholm

Blanchegatan 14, 4tr

Slutpris: 7 350 000 kr

Blanchegatan 14, 4tr

Renoveringschans- Högt upp i huset- Balkong

Presenterar en väldisponerad trea högt upp i huset med renoveringsbehov. Välkommen upp till våning 4 och sätt er egen prägel efter smak och behov i denna trivsamma bostad där det finns fina förutsättningar att bo länge. Fina attribut från byggåret som vackert fiskbensmönstrad ekparkett, djupa nischer med spanjoletter och en ståtlig öppenspis. Stora fönster i två vädersträck ger ett rikligt ljusinsläpp och den generösa takhöjden en härlig rymd. Belägen i en välskött förening som äger marken. För medlemmarna finns tvättstuga, cykelförråd och grovsoprum. Attraktivt läge med närhet till Karlaplan och Fältöverstens utbud av butiker och restauranger. Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och buss i närheten. På promenadavstånd finns härliga grönområden vid Tessinparken, Gärdesfältet och Djurgården.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blanchegatan 14, 4tr, Såld i Gärdet, Stockholm Planlösning från Blanchegatan 14, 4tr, Såld i Gärdet, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close