Såld

Östra Nibble, Hallstahammar

Blåklintsvägen 20

Slutpris: 3 495 000 kr

Blåklintsvägen 20

Enplansvilla om 130 kvm med separat garage med solpaneler

Nu erbjuds denna mycket fina och trevligt belägna enplansvilla i absolut toppskick. Huset färdigställdes 2016 och präglas av enhetliga parkettgolv, ljusa och fina ytskikt och mycket trevlig planlösning. Golvvärme genomgående i hela huset. Väl tilltagna sociala ytor med kök från Vedum med tillhörande köksö som ger en naturlig avskärmning mot den gedigna matplatsen. Vidare erbjuds ett stort och lyxigt helkaklat badrum med golvvärme och inbyggda spotlights. Här finns bastu, jacuzzi, duschhörna och toalett. Separat gästtoalett i anslutning till det stora badrummet. Idag finns två sovrum varav det större med separat klädkammare som går att göra om till sovrum om så önskas.

Rymligt och ljust vardagsrum med takhöjd upp till nock och ljusinsläpp från tre väderstreck. Inglasad uteplats med kvällssol som du når från vardagsrummet och ena sovrummet.

Utemiljön är mycket trevlig med trälagd uteplats på gaveln med utespa som fortsätter längs husets framsida.

Separat groventré med tvättstuga och klinkergolv med golvvärme.

Lättskött och friköpt tomt med delvis nylagd gräsmatta och nyplanterade tujahäckar för trevlig atmosfär och insynsskydd.

Asfalterad garageuppfart med plats för flertalet bilar samt garage med solpaneler och installerad laddplats. Garaget är uppdelat med ett förråd och har även en vind som rymmer förvaring.

Fastigheten har energiklass B vilket kan ge en viss ränterabatt med så kallat grönt bolån. Läs mer https://www.boverket.se/sv/energideklaration/energideklaration/grona-bolan/ och kontakta även din bank för att se vad som gäller för just dig.

Det här är huset för dig som sätter höga krav på ditt boende och samtidigt vill bo i ett lugnt område på återvändsgata. Här är det bara att flytta in och njuta!

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad