Såld

Bromma - Blackeberg, Stockholm

Blackebergsbacken 3

Slutpris: 3 560 000 kr

Blackebergsbacken 3

Med naturen som granne!

Välkommen till denna härligt ljusa, trivsamma och Mälarnära lägenhet med strålande sydvästläge ut mot naturreservatet.

Här bor du på 63 välplanerade kvadratmeter med naturen direkt utanför fönstren. Bostaden ligger i markplan i gedigen fastighet från 2006 och samtidigt i en välskött förening med god ekonomi. Lägenheten karaktäriseras av ett fantastiskt ljusinsläpp och strålande läge där man verkligen kan njuta av solen, lugnet och årstidernas färgskiftningar.

Redan när du öppnar dörren och kommer in, känner du att detta är en lägenhet att trivas i. Du möts av ljuset genom stora fönsterpartier mot skogen utanför.

Hela lägenheten är väldisponerad och välskött och ger dig ett enhetligt parkettgolv av ek, ljusa väggar, rymligt sovrum med klädkammare, stora fönsterpartier i vardagsrum och kök med matplats intill fönster, helkaklat och fräscht badrum med golv-värme och tvätt-utrustning samt en rymlig klädkammare/förråd som återfinns i hallen. Till lägenheten hör även ett bra förråd som man når in till precis utanför entrédörren.

Från vardagsrummet har du utgång till den rymliga och markstensbelagda uteplatsen, som inte bara ger ett extrarum den varma delen av året utan även är avkopplande att vistas på tidig vår och sen höst. Uteplatsen ligger i soligt sydvästläge och därifrån blickar du ut mot naturen.

Mycket stabil och populär förening som äger marken vilket gör att många bor kvar länge. Det anordnas även aktiviteter så som pubkvällar, bokklubb samt trädgårdsgrupp. Lägenheten ligger vackert och lugnt belägen nära Mälaren med strandpromenaden utefter vattnet ända bort till Nockebyhov. Inom gångavstånd har du dessutom hela Judarreservatet med underbara strövområden och under vintertid fina skidspår. Ängbybadet ligger bara några 100 meter bort, under sommaren finns tillgång till restaurang, minigolf, "Friskis & Svettis" gymnastik, ett svalkande dopp och mycket mer.

Ljunglöwska slottet, "Snus-kungens" ståtliga sommarresidens ligger inom gångavstånd, där det finns det möjlighet att hyra för festliga tillfällen och övernattning.Det är också nära till Storskogen i Grimsta naturreservat. Här går man bland uråldriga träd längs den vackra strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där man kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet.

Buss till och från Islandstorget gröna T-banelinje går också alldeles utanför porten.

Välkommen till en ljus och trivsam lägenhet, ett stenkast från Mälaren!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blackebergsbacken 3, Såld i Bromma - Blackeberg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad