Såld

Södermalm, Stockholm

Bjurholmsgatan 37, 1 tr (vån 2)

Slutpris: 3 350 000 kr

Bjurholmsgatan 37, 1 tr (vån 2)

Ljus och välplanerad etta (möjlig 2:a) med lugnt toppläge på Södermalm!

Ljus och ytterst välplanerad etta (möjlig 2:a) i bra skick. Stora, eleganta fönsterpartier och bra ljusinsläpp. 20-talscharm med högt i tak, stuckatur, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Kök och badrum är stilrent renoverat med smakfulla materialval. För extern förvaring finns ett källarförråd. Stambytt fastighet med hiss. Balkonger mot grönskande innergård finns på varje halv trappa i trapphuset. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Lugnt toppläge på Södermalm med grönskande parker i kvarteret och kort promenad till populära Nytorget och SoFo:s puls, trendiga butiker, caféer och trevliga restauranger. I närområdet finns de idylliska parkerna Vitabergsparken samt Lilla- och Stora Blecktornsparken. Kort promenad till Medborgarplatsen med uteserveringar, biograf, saluhall mm. Inom promenadavstånd nås även Årstaviken med strandpromenad och båtplatser. Ypperliga kommunikationer med ett flertal busslinjer i kvarteret. Skanstulls T-bana ligger på bara några minuters gångavstånd.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bjurholmsgatan 37, 1 tr (vån 2), Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad