Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Björkrisvägen 15

Slutpris: 27 000 000 kr

Björkrisvägen 15

Ståtligt med ljus och rymd

Välkommen till detta imponerande och ståtliga hus med generösa utrymmen om en totalyta på 393 kvm fördelat på 11 rum, varav 7 sovrum. Läget är idyllisk och barnvänlig mitt i Ålstens mest eftertraktade villakvarter. Ett läge få förunnat som sällan erbjuds.
Här finns gott om utrymmen för att forma ett hem precis efter dina egna behov och önskemål, sätta din egna prägel och modernisera för att skapa drömboendet passande familjen och vännerna.

Entréplanet är luftigt och här ryms en stor öppen välkomnande hall och fantastiska sällskapsytor som badar i ljus tack vare de många fönsterpartierna. I anslutning ligger en härlig terrass med access och vy över den grönskande trädgården. Köket är generöst och trivsamt. I såväl köket som i den representativa sällskapsavdelningen finns det öppen spis.

Övre planet inrymmer en stor inbjudande möblerbar hall, 5 bekväma sovrum, badrum och balkong med fri utsikt över trädgårdarna.

Vindsplanet är även det mycket generöst med sina 2 sovrum och ett badrum.

Källarplanets rymd och funktion möjliggör många användningsområden. Här kan du låta din kreativitet flöda och skapa utrymmen som passar just din livsstil och intressen.

Den för området stora, 1401 kvm, rikt blommande barnvänliga trädgårdstomten i S/V är ett paradis för hela familjen. Här kan barnen leka fritt och säkert, med solen som följer deras äventyr hela dagen.

Invid huset finns en stenlagd biluppställningsplats med carport för flera bilar.

Läget är idealiskt med närhet till förskolor, skolor och det mysiga Ålstenstorget med sina affärer, restauranger och caféer. Närhet även till Mälarens vatten, grönområden för sköna promenader och 12:ans spårvagnshållplats med sin smidig access till stadens puls.

Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar – Välkomna till Björkrisvägen 15!

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas
Assisterande mäklare

Carina Frank

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Carina

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Björkrisvägen 15, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm Planlösning från Björkrisvägen 15, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm Planlösning från Björkrisvägen 15, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm Planlösning från Björkrisvägen 15, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad