Kommande bostad

Östra Orminge, Nacka

Björkholmsvägen 138

  • Radhus
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 165 m2 boarea
  • 23 m2 biarea
  • 133 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1979
Björkholmsvägen 138

Friköpt stort ljust radhus i familjevänligt område!

Varmt välkommen till ett familjevänligt radhus i Östra Orminge. Här bor du både insynsskyddat men har samtidigt en härlig känsla av ljus och rymd tack vare det genomgående ljusinsläppet. Här bor du nära såväl naturen som kommunikationer och butiker. Kort och gott en stor och fräsch bostad som passar den stora barnfamiljen perfekt!

Entréplan erbjuder öppna sociala ytor och ett generöst familjekök som är fullt utrustat maskinellt med goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor. Bostadens ena mindre toalett ligger beläget i anslutning till hallen. Vidare från köket finner ni det generöst tilltagna vardagsrummet med plats för hela familjen. Vardagsrummet förlängs av en stor balkong mot det lummiga skogsområdet som leder en ned till terrass via trappa med sol från tidig förmiddag till eftermiddag.

På sutterrängplan finner ni två stycken rofyllda sovrum/kontor, väl tilltagen tvättstuga, rejäl klädkammare/förråd och husets största badrum. Det helkaklade badrummet är gjort 2012 och är utöver det vanliga utrustat med spabad och bastu!

På övervåningen erbjuds tre stycken större fräscha sovrum där det finns gott om plats för dubbelsäng samt förvaring, ett mindre sovrum/walk in closet med palts för enkelsäng samt förvaring och nyrenoverat helkaklat badrum med dusch.

På det mysigt inredda vindsplanet finns det goda möjligheter till att inreda ett till sovrum, stort kontor eller vardagsrum.

Östra Orminge är perfekt för dig som vill ha ett trevligt och familjevänligt område med blandad bebyggelse och direkt närhet till naturen vilket erbjuder stora möjligheter till ett fantastiskt friluftsliv. Det är även nära till shopping och goda kommunikationer i Orminge Centrum. På promenad- och cykelavstånd finns fina naturområden och vackra sjöar såsom Myrsjön, Glasbrukssjön och Trollsjön. Här finns ett stort utbud av badplatser, grillplatser, motionsspår, lekplatser och idrottsanläggningar. Naturreservatet Velamsund ligger även nära till och har mycket att erbjuda, bl.a. stall, bad, kanot, restaurang och café i vacker miljö. På vintern finns för den skidintresserade även möjlighet till härlig skidåkning i spår. I Östra Orminge finns också en golfbana, flertalet konstgräsplaner, ishall, inomhushallar, Boo rackethall och självaste Yasuragi och Skepparholmen spa 5 min bort med bilen.

Intresseanmälan
Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Bostad

Ekonomi

Område

Dokument och länkar

previous slide
next slide
Planlösning från Björkholmsvägen 138, Kommande i Östra Orminge, Nacka
Planlösning från Björkholmsvägen 138, Kommande i Östra Orminge, Nacka
Planlösning från Björkholmsvägen 138, Kommande i Östra Orminge, Nacka
Planlösning från Björkholmsvägen 138, Kommande i Östra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad