Såld

Norby, Uppsala

Björkhagsvägen 20B

Slutpris: 5 950 000 kr

Björkhagsvägen 20B

I stadsnära och lummiga Norby, lugnt och ostört beläget på grönskande hörntomt, ligger detta mycket välplanerade parhus om 122 kvm och 5 rok. Här bor ni i ett mycket barnvänligt och skyddat hörnläge med grönskande tomt i ogenerat läge. Allmänningen precis intill husets trädgårdssida skapar en avskärmad tomt invid väg utan genomfart! Närhet till Malmaskolan med bra gång/cykelvägar utan korsande trafikerade vägar.

Entrésidan har prydlig stenläggning, carport med en bilplats och vidbyggt förråd samt två bilplatser framför carport. Baksidan består av en grön och skyddad trädgård med härlig altan under tak, prydnadsväxter samt väl tilltagen gräsyta på gaveln. Här kan man bo med god ekonomi då man låtit intstallera 41 solpaneler på hus och carport, uppvärmning via fjärrvärme samt täljstenskamin och två luft/luftvärmepumpar.

I entréplan erbjuds en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, stort kök med vit skåpinredning, komplett maskinell utrustning och matplats för cirka sex personer intill stort burspråk. Vidare finns en funktionell tvättstuga med grovingång, utrustad med såväl tvättmaskin som torktumlare, helkaklad dusch/WC och ett luftigt vardagsrum med täljstenskamin och utgång till altanen under tak. Övervåningen består av tre bra sovrum, rymligt allrum (vilket med enkelhet kan göras om till ytterligare ett sovrum om behovet finns) samt badrum.

Välkommen på visning!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Björkhagsvägen 20B, Såld i Norby, Uppsala Planlösning från Björkhagsvägen 20B, Såld i Norby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad