Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Birkagatan 21B

Slutpris: 6 910 000 kr

Birkagatan 21B

Magnifik sekelskiftespärla om 70kvm med balkong i skuldfri förening!

Nu saluförs en fantastisk sekelskiftestvåa om 70kvm med balkong, generös takhöjd, rikligt ljusinsläpp och vackert trägolv.

- Solig balkong
- Vackra trägolv
- Generös takhöjd
- Härligt ljusinsläpp
- Diskmaskin
- Vacker fastighet anno 1905
- Skuldfri förening
- Källarförråd
- Attraktiv adress
- Goda kommunikationer

Bostaden erbjuder välbevarade attribut som återfinns i vackert trägolv, höga golvsocklar och spegeldörrar. Den generösa takhöjden och det rikliga ljusinsläppet ger bostaden en härlig rymd. Det luftiga vardagsrummet har plats för allt önskat vardagsrumsmöblemang och plats för ett matbord med 4 sittplatser. Klassiskt kök i stilrent utförande och utrustat med alla nödvändiga faciliteter. Här finns också plats för ett matbord samt utgång till den härliga balkongen. Ett sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och annat önskvärt möblemang. Vidare disponerar bostaden ett helkaklat badrum samt en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaringsmöbel.

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Kvarteret ramas in av Rörstrandsgatan, Norrbackagatan, Karlbergsvägen och Birkagatan. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flertalet innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Birkagatan 21B, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad