Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Birkagatan 16C, 3tr

Slutpris: 5 000 000 kr

Birkagatan 16C, 3tr

Genomgående tvåa med solig balkong och högt läge!

Välkomna till denna ytoptimerade tvåa med en generös balkong i söderläge. Lägenheten karaktäriseras av härligt naturligt ljus och smakfulla materialval. Det fullt utrustade köket, det renoverade badrummet med tvättmaskin och det luftiga allrummet som rymmer en rymlig matplats och bekväm soffhörna gör detta till ett trivsamt hem.

Höjdpunkterna i denna pärla är balkongen med dess soliga läge åt söder men även det höga läget (våning 3/4). Det är en perfekt plats att njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar. Föreningen präglas av en stabil ekonomi och en välskött, charmig innergård, vilket ger en extra touch av trivsel till boendet.

I hjärtat av det charmiga området Birkastan finner ni den förtrollande Birkagatan, som erbjuder allt ni kan önska er och ligger bara ett stenkast från den populära Rörstrandsgatan. Från S:t Eriksplan har ni smidiga kommunikationer med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda. Rörstrandsgatan, känd för sina fantastiska restauranger, erbjuder något för alla smaker och skapar en pulserande atmosfär. Boendet har närhet till Odenplan och pendeltåg, samt ett imponerande utbud av restauranger och butiker. Genom att ta S:t Eriksbron tar ni er snabbt över till Kungsholmen, där ni kan njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller utforska den 10-km-långa slingan runt ön. Här möts bekvämlighet, kulinariska upplevelser och natursköna stråk på ett förtjusande sätt, vilket gör Birkagatan till en plats där stadsliv och natur harmoniserar på bästa sätt.

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Birkagatan 16C, 3tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad