Såld

Vasastan/Östermalm, Stockholm

Birger Jarlsgatan 118B, vån 5

Slutpris: 6 580 000 kr

Birger Jarlsgatan 118B, vån 5

Toppmodern trea-högt upp med två balkonger-garage i huset-flexibelt tillträde!

Ljus och ytterst välplanerad, nyligen smakfullt renoverad trea med öppen planlösning. Bostaden är belägen högt upp i huset på våning fem och från lägenhetens två balkonger har man fantastisk utsikt över gårdar och alléträden längs med Birger Jarlsgatan. En av balkongerna är inglasad med skjutbara fönster och blir ett underbart extrarum större delen av året. Föreningen är äkta, äger marken, har god ekonomi och låg belåning samt bra intäkter från uthyrda lokaler. I huset finns ett stort garage med låg avgift (fn. endast 850 kr/mån för medlemmar). Bostaden måste upplevas på plats, både den och entrén vid trapphuset överraskar och man blir glad! Välkommen på visning!

- Optimalt planerad trerummare
- Två balkonger varav en inglasad
- Låg månadsavgift
- Walk-in-closet
- Nyrenoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Genomgående med stora fönsterpartier för bra ljusinsläpp
- Äkta, stabil och välskött förening
- Mycket goda lokalintäkter
- Härlig grönskande gård med lusthus mm.
- Garage i huset med 150 pl för 850 kr/mån
- Stort gym i huset
- Perfekt läge mellan Vasastan och Östermalm
- Nära till KTH, HHS o St Universitet
- Nära till grönområden och parker
- Flexibelt tillträde

BOSTADEN
Bostaden har under de senare åren genomgått en omfattande renovering och planlösningen har gjorts om. Köket flyttades, och på så sätt skapades en öppen och tilltalande planlösning med gott om plats för socialt umgänge. Två bra sovrum erbjuds, båda rofyllt belägna mot gård, det ena med en stor walkin-closet samt utgång till balkong och det andra, något mindre, med gott om plats för säng med mera och bra förvaring i garderober. Badrummet renoverades och utrustades med ny tvättmaskin och torktumlare. Golven i hela lägenheten byttes mot en exklusiv enstavig ek och dåvarande garderober ersattes med en rejäl och välinredd walkin-closet. Bostaden är fantastiskt ljus och tilltalande med sitt höga läge, sina två underbara balkonger, den öppna planlösning, med mera och här är är det bara att flytta in och njuta av en underbar bostad med extra allt. Den inglasade balkongen blir ett härligt extra rum större delen av året då både infravärme och fjärrstyrd eldriven markis är installerat.

FÖRENING
Brf Beckasinen 17 är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 87 bostadsrättslägenheter och 4 hyreslokaler som genererar mycket goda intäkter till föreningen. Föreningen har en låg belåning om endast 3396 kr/kvm enligt ÅR 2022. I föreningen finns ett stort garage med 150 platser och för medlemmar kostar en garageplats 850kr/mån. Föreningen erbjuder en lugn, vacker och grönskande innergård med lusthus, lekplatser, grönskande rabatter och sittplatser. I källarplan finns tvättstuga och förråd.

OMGIVNING
Här bor du med ett absolut toppläge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. De båda stadsdelarna har mycket att erbjuda. Ett stort utbud av prisbelönta restauranger, kvarterskrogar, caféer, butiker och livsmedelsaffärer finns i närområdet. Här finns även flera trevliga ströv- och grönområden såsom Hagaparken, Brunnsviken, Lill-Jansskogen och Vanadislunden. På kort gångavstånd nås Östermalms stoltheter som idylliska Humlegårdsparken, Stureparken, Östermalmstorg och pulsen på Stureplan. Det finns goda träningsmöjligheter i området, med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor. Ett flertal skolor såsom Handelshögskolan, Engelbrektsskolan, Norra Real , Stockholms Universitet och KTH finns i närområdet samt flertal skolor och förskolor. Kommunikationerna är utmärkta med ett flertal busslinjer i närområdet, T-banans röda linje vid Tekniska Högskolan och grön linje samt pendeltåg vid Odenplan. För den bilburne finns boendeparkering på Östermalm och ni tar er snabbt ut från stan via både E4:an och E18.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen att boka din visningstid.
Ansvarig fastighetsmäklare: Therese Nilsdotter, mobil 0706703221

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad