Såld

Vasastan - Sibirien, Stockholm

Birger Jarlsgatan 109B,1,5 tr

Slutpris: 10 976 000 kr

Birger Jarlsgatan 109B,1,5 tr

Sekelskiftesfyra (möjlig 5:a) i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck. Två sovrum mot den lugna, idylliska innergården. Sekelskiftescharm med högt i tak (ca 3 m), takrosetter, stuckatur, speglade dörrar och vackra trägolv.
För extern förvaring finns ett källarförråd, ca 4 kvm.
Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1903 med vackert trapphus och hiss.

Absolut toppläge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm med grönskande Vanadislunden runt hörnet. Närhet till Vasastans och Odenplans stora utbud av caféer, restauranger, mataffärer, butiker och all service. På kort gångavstånd finns Östermalm med bl. a idylliska Humlegårdsparken, Stureparken, Östermalmstorg och pulsen på Stureplan. Det är även nära till promenadstråk och vatten vid Hagaparken. Det finns goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Spårvagnshallen och Sats Odenplan. Ett flertal skolor såsom Handelshögskolan, Engelbrektsskolan, Norra Real och KTH finns på nära avstånd. Kommunikationerna är ypperliga med ett flertal busslinjer i närområdet och T-bana samt pendeltåg vid Odenplan. För den bilburne finns boendeparkering i Vasastan och ni tar er snabbt ut från stan via både E4:an och E18.

Sofia Wetterberg
Ansvarig mäklare

Sofia Wetterberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad