Såld

Rosendal, Uppsala

Betty Petterssons gata 9

Slutpris: 2 620 000 kr

Betty Petterssons gata 9

Läckert planerad gavel-2:a med en röd tråd av påkostade material och balkong i söder mot skogsparti!

Hiss från markplan tar er upp till bostaden. Redan i entrén till bostaden får ni ett välkomnande intryck då ni ser stora delar av bostaden och dess öppenhet blir påtaglig. De påkostade materialvalen som noga valts ut av inredningsarkitekter löper som en röd tråd genom bostaden eller vad sägs om fönster som löper från golv till tak, extra takhöjd om 2,55 meter, måttbeställda rullgardiner, enstavigt vitpigmenterat och mattlackat ekparkettgolv, dimbara lampor överallt, fina blandare från Tapwell, stilren bänkskiva från Silestone i kök och många trädetaljer i samtliga rum för en genuin och varm känsla.

Största fokus i bostaden har lagts på sällskapsytorna, därför har man placerat kök och vardagsrum i öppen lösning med fönsterklädda väggar för bästa möjliga ljusinsläpp. Köksdelen är diskret och stilren inredd med skåp i vitt med dolda beslag för att smälta in men samtidigt högst funktionell med all utrustning ni kan tänkas behöva. Vardagsrummet är väl tilltaget med trevliga vinklar för tilltalande möblering; gott om plats för soffgrupp, tv-möbel samt även matsalsgrupp med platsbyggd soffa mot kök. Sovrummet är rymligt med gott om plats för både dubbelsäng samt arbetshörna om så önskas, här finns en dekorativ och praktiskt inredd klädkammare också. Våtutrymme med spakänsla då tonerna går i créme kombinerat med trädetaljer och snygg design på inredning från Duravit med bl a dusch, wc och tvättutrustning. God förvaring i platsbyggda garderober samt i externt källarförråd.

Solen kan ni njuta av under tidig morgon fram till sen eftermiddag på den egna balkongen som vetter i rakt söder. Här sitter ni utan större insyn då närmsta granne blir det intilliggande, fina skogspartiet. Plats för möblemang och egna planteringar på balkongens måttanpassade plattor.

Välmående nybyggd bostadsrättsförening där inflyttning skedde år 2021 med genomgående god kvalité vad gäller materialval, det finns en stor gemensam takterrass att nyttja som fångar hela dagens soltimmar, innergård med mycket grönska, platser för rekreation och lekplats. Föreningen är även intill ett skogsparti där fina Siegbahnsparken finns; en lekplats i två nivåer dit barn kommer från hela staden för att leka. Cykelförvaring (både in- och utvändig) på gård, barnvagnsförråd och garage finns att hyra i kommunens parkeringshus vid infarten till området, alldeles intill bageri Leijon.

Rosendal utgör ett av Uppsalas absolut trendigaste områden; här har man låtit färger och spännande arkitektur vara ledstjärnorna och det är riktigt fascinerade att vandra runt bland fastigheterna. Man har lyckats bädda in området mellan två naturreservat, vilket i sin tur ger en mycket rofylld miljö. Nu är de flesta fastigheterna i området resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation, handel, välsorterade mataffärer, restauranger, populära fik, flertalet lekplatser, förskolor, skola upp till gymnasieålder och fritidsaktiviteter för alla åldrar. Som boende i Rosendal har ni dessutom nära till det mesta såsom Uppsalas stadskärna, välbyggda cykelbanor som på ett par minuter tar er till Uppsalas olika stadsdelar, invid tennishall med gym, nära flera av universitetets utbildningsanstalter, natur och friluftsliv. Stadsbussar finns runt knuten och går mot citykärnan vart femte minut.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Betty Petterssons gata 9, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad