Såld

Berthåga, Uppsala

Bertilsvägen 19A

Slutpris: 6 550 000 kr

Bertilsvägen 19A

Stor villa med bra läge i populära Berthåga!

Välkommen till denna välplanerade och rymliga villa med gott om plats för den stora familjen!

Denna bostad har en väldigt attraktiv och praktisk fördelning där entréplan rymmer kök i anslutning till det stora vardagsrummet med öppen spis, två bra sovrum samt badrum och tvättstuga med separat groventré. Övre plan har tre riktigt bra sovrum, ett stort allrum samt ett badrum med dusch.

Trivsam tomt utan insyn och med flera trevliga uteplatser att vistas på. För den odlingsintresserade finns ett växthus samt flertalet fruktträd på tomten.

Garage med plats för bil samt separat förråd.

Möjlighet finns att ansluta fastigheten till fjärrvärmenätet, till en kostnad om cirka 100.000 kr. Säljaren har nyligen fått offert på andra uppvärmningsalternativ, kontakta mäklaren för mer information!

Planerat tillträde i december 2022. Kontakta mäklaren för mer information och eventuell förhandsvisning!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bertilsvägen 19A, Såld i Berthåga, Uppsala Planlösning från Bertilsvägen 19A, Såld i Berthåga, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad