Till salu

Valsätra, Uppsala

Bernadottevägen 57

Nästa visning
calendar icon onsdag 6 december 15:00 - 15:45
3 195 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 115,8 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 156 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1983-1984
Bernadottevägen 57

Varmt välkommen till Bernadottevägen 57, ett välplanerat parhus med insynsskyddad uteplats i söderläge med markis, odlingsbänkar och förråd i en förening med god ekonomi. Lugnt, barnvänligt läge med närhet till både natur, kultur och service. Bostadens entrésida erbjuder en andra uteplats, även det med förråd. I avgiften ingår ett garage i länga med eluttag och inom området finns såväl gästparkering som laddplats för elbil till uthyrning.

Planlösningens entréplan fördelar sig på entréhall, kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin samt vardagsrum med utgång till uteplatsen i insynsskyddat läge. Övervåningen öppnar upp med ett allrum och från detta nås tre sovrum, klädkammare/förråd samt ett helkaklat duschrum.

I närområdet har du tillgång till både förskolor och skolor, Svamptorget i Norby samt generöst utbud av service och kultur i Gottsunda centrum.
Hågadalen-Nåsten ligger om knuten och erbjuder fina naturupplevelser och rekreationsmöjligheter året runt, från strövtåg i skog och äng, picknick, svampplockning till motion- och skidspår. Vårdsätraviken och Lyssnaängen ligger inom cykelavstånd och erbjuder svalkande bad sommartid och skridskoåkning vintertid.

Centrala Uppsala och resecentrum når ni genom en smidig cykeltur, via täta bussförbindelser eller en kort biltur.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! onsdag 6 december, 15:00 - 15:45
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Bernadottevägen 57, Till salu i Valsätra, Uppsala Planlösning från Bernadottevägen 57, Till salu i Valsätra, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad