Till salu

Valsätra, Uppsala

Bernadottestigen 1 B

  • price tag icon 2 200 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 395 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 31 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 200 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Bernadottestigen 1 B

Kvadratsmart 1:a med lite extra takhöjd om 2,5 meter och rejäl balkong om ca 6,5 kvm i rakt söder!

Trevlig, kvadratsmart 1:a med lite extra takhöjd om 2,5 meter och rejäl balkong om ca 6,5 kvm i rakt söderläge med vacker utsikt mot intilliggande villaområde. Stora fönsterpartier från golv till tak som ger rikligt med ljusinsläpp och ljus inredning i skandinavisk stil. Genomtänkt och högst funktionell planlösning som bland annat erbjuder praktisk sovalkov, arbetskök, våtutrymme med helkaklade väggar, dusch samt installerad tvättmaskin. God förvaring i bostadens förråd/klädkammare. Väl utrustad bostad där öppenheten öppnar upp för flexibilitet kring möbleringen.

Brf Bernadotteporten ligger inbäddat i vacker kvartersgrönska. Husen kännetecknas av en elegant och tidlös gestaltning. Samtliga lägenheter har generösa entrébalkonger och uteplatser i söder. I alla lägenheter finns förråd/klädkammare så du lätt har ordning och reda i din bostad.

Som boende i Bernadotteporten är det nära till det mesta, både stad och natur. Med fyra stadsbussar runt knuten har du en buss mot centrum var femte minut. Du har även all tänkbar service på bekvämt avstånd; ca 700 meter till det lokala centrumet, många populära restauranger i Rosendal och även närhet till nyrenoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mat, shopping, gym, badhus m m. Fina strövområden som manar till promenader, löpturer och skidåkning i både Stadsskogen och Hågadalen.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Bernadottestigen 1 B, Till salu i Valsätra, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad