Till salu

Östhammar, Östhammar

Berkinge 112

4 500 000 kr
area icon Yta
  • 154 m2 boarea
  • 35 m2 biarea
  • 46 526 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1930
Berkinge 112

Sällsynt gård på ca: 4,5 ha intill vattnet i populära Berkinge!

Välkommen till denna vackra gård med ca 4,5 ha skogs- och åkermark, med enorm potential, beläget i populära Berkinge. Tomten ligger intill Berkinge camping och sträcker sig ut en bit i vattnet.

På gården finns ett stort bostadshus om ca 99 + 35 kvm uppfört 1930 (tillbyggt 1984), ett gästhus om 55kvm, ladugård kombinerat med garage och snickarbod, lusthus och en damm om ca: 100x5 meter.

Bostadshuset erbjuder rymligt kök med gott om plats för större matbord, ett stort vardagsrum med kamin och utgång till trädgården, sovrum med plats för dubbelsäng, ett badrum och en toalett. Övervåningen fördelar sig på två rymliga rum där det ena är inrett som sovrum samt ett allrum med utgång till balkong med utsikt mot vattnet. Gästhuset fördelar sig på stort kök med gott om plats för matplats och annat önskvärt möblemang, ett stort sovrum med gott om plats för förvaring, en toalett samt en övervåning med kamin och plats för flertalet bäddar.

Berkinge 112 ligger alldeles intill populära Berkinge bad & camping, som lockar flera tusen besökare årligen med deras camping, restaurangverksamhet, fiskecamp och stora bad.
Till Forsmark tar man sig på endast ca 10 minuter med bil där det bland annat finns skola och wärdshus. Lika långt åt andra hållet ligger det anrika Lövstabruk, som en gång i tiden var sveriges största järnbruk.

Östhammar ligger endast ca 25 minuter bort med bil, där det finns matbutiker, shopping och restaurangverksamhet.

Välkommen på visning av denna sällsynta pärla!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! lördag 10 juni, 15:00 - 16:00
Anmäl mig

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Jonathan Léman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad