Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Bergviksvägen 70

Slutpris: 15 800 000 kr

Bergviksvägen 70

Välplanerad familjevilla i Ålsten

Mitt i den barnrika villaidyllen finner ni denna charmiga 20-tals villa med plats för den stora familjen. Väl inne i villan möter generösa umgängesytor i fil, välplanerat kök, 5–6 bra sovrum och balkong med utsikt över den grönskande trädgården. Källarplan inrymmer praktisk vardagsentré, allrum/sovrum, tvättstuga, bastu och verkstad.

Den grönskande sydvästvända tomten lämpar sig väl för barnens lek på de plana gräsytorna. I anslutning till köket finns en stor altan i bästa solläge. På tomten finns även ett växthus för odling och sköna stunder. Här finner ni på alla sätt ett fantastiskt boende med bekvämt gångavstånd till Ålstens gemytliga lilla torg med små butiker, förskolor, skola och 12:ans hållplats. Närhet även till bad- och båtliv i Mälaren, sommarrestaurangen Bryggan vid Ålstens båthamn, bad vid Ålstensängen.
Varmt välkommen på visning!

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad