Såld

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Bergsunds strand 38

Slutpris: 3 725 000 kr

Bergsunds strand 38

Renoveringspärla i Hornstull - ett stenkast från Mälaren

Välkomna till en tvåa med närhet till såväl stadspulsen som grönskande parker och Mälarens vatten runt hörnet. Bostaden är i behov av renovering så här finns möjlighet att sätta sin egen prägel. Lägenheten kan disponeras om så att man når köket från hallen.

- Mycket stark förening - mer tillgångar än skulder
- Låg avgift
- Mycket goda intäkter från 5 stycken hyreslokaler
- Dold tillgång i 3 stycken hyresrätter
- Garage
- Fin innergård
- Fina gemensamhetsutrymmen
- Nära vattnet

Föreningen har mycket god ekonomi - föreningen sänkte avgifterna med 5,5 % i oktober 2022. Det finns garage, tvättstugor, cykelrum, hobbyrum och en fin relaxavdelning för medlemmarna utrustad med bastu och bubbelbad. Här finns också pentry med kylskåp samt bord med sittplatser för 6-8 personer.

Hornstull har kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten, badmöjligheter, grönområden och restauranger inpå knuten. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans röda linje och flera busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

För mer information kontakta Fastighetsmäklare Jonas Cederroth 070-341 01 59.

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergsunds strand 38, Såld i Södermalm - Hornstull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad