Till salu

Näs, Hallstahammar

Bergslagsvägen 242C

  • Friliggande villa
4 195 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 140 m2 boarea
  • 25 m2 biarea
  • 792 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2024
Bergslagsvägen 242C

Nybyggt!

Välkommen till denna nybyggda familjevilla om hela 140 kvm fördelat på ett plan med en arkitektritad och välplanerad planlösning!

Huset är byggt med kvalité och fina materialval såsom bland annat helkaklade badrum, trallad altan i soligt läge och genomgående parkettgolv. Solceller som producerar 16 000KwH, vattenburen golvvärme i hela huset och ett fristående och isolerat garage med vattenburen golvvärme. Smarthouse med fjärrstyrd belysning samt värmepump. Elbilsladdare finns installerad.

Läget är perfekt beläget i ett lugnt och familjevänligt område. Här finns närhet till lekpark, skolor och förskolor, grönområden samt ett stort utbud av mataffärer. Om ni behöver komma in till Västerås stad ligger den bara en kort bilfärd bort och ni har goda kommunikationer genom buss 511 som tar er direkt till Västerås city.

Intresseanmälan
Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Bostad

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad