Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Bergslagsvägen 192

Slutpris: 6 450 000 kr

Bergslagsvägen 192

Ängbycharm med närhet till allt

Välkommen till denna mysiga Ängbyvilla som varit i familjens ägo sedan 1977!
Det är nu dags att lämna över till någon som vill fortsätta ta hand om huset och förhoppningsvis kommer att uppskatta det lika mycket som de har gjort.

Ett perfekt hus för den mindre familjen med 3 rum och kök på entréplan och ytterligare ett sovrum, allrum, badrum och bra förrådsutrymmen i källarvåningen! På vinden finns det ytterligare utrymme för förvaring och det stora förrådet under tillbyggnaden ger en bra grund för möjlighet till ytterligare rum.

Entréplanet ger dig ett ljust och trivsamt vardagsrum med braskamin och utgång till altan med tak, ett tidigare sovrum som nu disponeras som matrum, kök med matplats och fönster ut mot tomten, WC-rum, hall och ett tillbyggt sovrum.

Den inredda källarvåningen ger dig ytterligare ett sovrum, allrum, badrum och bra förrådsutrymmen för förvaring. Under tillbyggnaden finns också ett stort kallförråd med gjutet golv och väggar, som du når in till från trädgården. Utrymmet ger en bra grund och möjlighet för ett ytterligare rum här genom att bila bort betongplattan, gräva ner en bit och gjuta om för att sedan öppna upp med en dörr från källarvåningen.

Plan och friköpt trädgårdstomt med friggebod och ett äppelträd med flera inympade sorter.

Från villan har du närhet till bla förskolor, skolor, Björklunds Hage, Ängby Torg, Ängby IP, Kyrksjölöten, T-bana Ängbyplan, Judarns sköna naturreservat, tennisbanor och Ängbybadet med uteservering och båthamn. Det är också nära till Restaurang Astrids och Cafe Gateau vid Ängbyplan och till Mille Gusti, ChinaHouse och Brödernas vis Islandstorget.

Hemköp, pizzeria, tandläkare, frisör och bra delikatess-butik finns på Ängby Torg.

Välkommen till Ängby!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergslagsvägen 192, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Bergslagsvägen 192, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad