Såld

Sävja, Uppsala

Bergslagsresan 10

Slutpris: 1 410 000 kr

Bergslagsresan 10

Välkommen till denna rymliga 2:a på markplan med egen uteplats. Bostadens planlösning fördelas på en hall med plats för ytterkläder och skor. Badrum med badkar och egen tvättmaskin, stor klädkammare, kök med plats för matbord och stolar, ett sovrum med gardreober samt ett luftigt vardagsrum med utgång till den egna uteplatsen.

Här på Bergslagsresan 10 bor du endast ett stenkast från skog och natur. Föreningen har en innergård med lekplat. Det finns även ett cykelförråd, samlingslokal, motionsrum och bastu. Föreningen har sju tvättstugor med torkmöjligheter, dessa finns belägna i friliggande byggnader inom området. För att få börja använda bastun eller motionsrummet måste man betala en depositionsavgift på 500 kronor. Alla lägenheter har ett förråd vid länga.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad