Såld

Kungsholmen, Stockholm

Bergsgatan 57 B, Över Gård

Slutpris: 6 025 000 kr

Bergsgatan 57 B, Över Gård

Ljus och välplanerad 3:a med toppläge på Kungsholmen - Låg avgift i skuldfri Brf!

Ljus och välplanerad sekelskiftes-3:a med absolut toppläge på Kungsholmen! Lugnt belägen över idyllisk innergård med stora, eleganta fönsterpartier, alla fönster mot den fina gården. Sekelskiftescharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilrent renoverat kök (2018) med kvalitativa vitvaror. Ljust, helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin samt separat gäst-wc. För extern förvaring finns ett vindsförråd. Låg avgift i äkta och skuldfri Brf som äger marken. Stilfull fastighet anno 1906 med vackert trapphus.

Toppläge på Kungsholmen invid grönskande Kronobergsparken. Ett stenkast från populära Kungsholmstorg med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Attraktiva Norr Mälarstrand med Riddarfjärdens vatten och båtliv rakt ner för gatan. I området finns många populära restauranger såsom Rådhusbaren, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen. Grönskande Kronobergsparken direkt utanför porten samt Rålambshovsparken och Pontonjärparken inom kort gångavstånd. Kungsholmstorg har ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ypperliga kommunikationer med bussar samt närliggande T-bana Rådhuset. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergsgatan 57 B, Över Gård, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close