Såld

Stockholm

Bergsgatan 53, 1,5 tr

Slutpris: 8 800 000 kr

Bergsgatan 53, 1,5 tr

Ljus och välplanerad 3:a med härlig balkong i väst mot innergård och toppläge på Kungsholmen!

Ljus och välplanerad 3:a i mycket bra skick. Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med härlig balkong i västläge mot innergården. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och generöst ljusinsläpp. 20-talscharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vacker, fiskbensmönstrad ekparkett. Stilrent renoverat kök med smakfulla materialval och helkaklat badrum med tvättmaskin. Ypperlig förvaring med klädkammare och garderobssektioner. För extern förvaring finns ett källarförråd. Låg avgift i äkta förening med låg belåning som äger marken. Stilfull och stambytt 20-talsfastighet med vackert trapphus och hiss.

Toppläge på Kungsholmen invid grönskande Kronobergsparken. Ett stenkast från populära Kungsholmstorg med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Attraktiva Norr Mälarstrand med Riddarfjärdens vatten och båtliv rakt ner för gatan. I området finns många populära restauranger såsom Rådhusbaren, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen. Grönskande Kronobergsparken direkt utanför porten samt Rålambshovsparken och Pontonjärparken inom kort gångavstånd. Kungsholmstorg har ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ypperliga kommunikationer med bussar samt närliggande T-bana Rådhuset. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bergsgatan 53, 1,5 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad