Såld

Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm

Bergsgatan 30, 5tr

Slutpris: 5 200 000 kr

Bergsgatan 30, 5tr

Magnifik tvåa högst upp i huset med perfekt solläge!

Nu saluförs denna charmiga tvåa om 48kvm med ett högt och insynsskyddat läge på en av Kungsholmens mest attraktiva adresser. Bostaden erbjuder vacker fiskbensparkett, öppna sällskapsytor och generösa fönsterpartier som medför att solljuset vackert flödar in i lägenheten.

Den öppna planlösningen är mycket väldisponerad, och väl inne i lägenheten möts ni av inbjudande och luftiga ytor. Lägenhetens fönsterpartier bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd.
Ni välkomnas av en trevlig hall med ljusa ytskikt och mycket goda förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober. Vidare in finner ni det öppna vardagsrummet som är lägenhetens naturliga samlingsplats för sällskapliga stunder. Rummet är möblerbart med soffgrupp, tv-möbel och annan önskvärd interiör. Det stilrena köket från HTH och med vitvaror från Siemens förser er med generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Här finnes plats för matbord och tillhörande stolar invid fönster. Det rofyllda sovrummet erbjuder gott om förvaring och har plats för dubbelsäng och annan önskad inredning. Helkaklad, stilren wc från 2005 med vita kakelplattor och är försedd med en rymlig dusch och inbyggt badrumsskåp.

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastisk bostad i ett av Kungsholmens mest eftertraktade kvarter. Det är gångavstånd till det mesta man kan behöva såsom matbutiker, mysiga caféer och ett rikt utbud på restauranger och barer med guldkorn som Mäster Anders, Restaurang Agnes och Mälarpaviljongen. Bostaden är belägen invid Rådhuset, nära Kungsholmstorg och endast några få minuter från Kronobergsparken. Du har även nära till Norr Mälarstrands vackra promenadstråk, Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. Det är goda kommunikationer och precis utanför dörren finnes du Rådhusets tunnelbanestation och ca 10 minuters promenad till Centralstation.
Föreningen har låg belåning, två hyresrätter och fem lokaler med mycket goda hyresintäkter. Föreningen har även en mycket trivsam grönskande innergård. Tvättstuga i källaren. Det finns soprum, cykelförråd och barnvagnsrum. Gemensam uteplats på innergården med kullersten, grönska, trädgårdsmöbler och grill.
Ett boende med allt man kan önska sig och lite till.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad