Kommande bostad

Kungsholmen, Stockholm

Bergsgatan 11

Pris enl ök
area icon Yta
  • 56 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 421 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1903
Bergsgatan 11

Välkommen till denna sekelskiftes dröm med högt i tak samt balkong mot innergård och eldstad.

Här möts du av en sekelskiftesvåning som bjuder in till en livsstil av komfort och elegans. Med en charmig terrass som vetter mot en lugn innergård och en mysig öppen spis, är varje ögonblick fyllt av en extra dos av harmoni och värme.

Den optimala planlösningen välkomnar dig med ett rymligt kök, perfekt för matlagning och umgänge, samt ett generöst vardagsrum där du kan koppla av och skapa minnen med nära och kära. Båda sovrummen är smakfullt placerade mot den grönskande innergården, vilket ger en känsla av ro och avskildhet. Men kronan på verket är den underbara balkongen i söderläge, som bjuder in till avkoppling och njutning med en förtrollande utsikt över gården.

Denna underbara bostad utgör en del av en välskött fastighet med historiskt värde, belägen i ett eftertraktat område nära Kungsholms Torg. Boendet erbjuder en fridfull tillvaro samtidigt som det är nära till stadsliv och natursköna områden. I grannskapet finns ett mångfacetterat utbud av caféer, restauranger, aktiviteter och bekvämligheter, samt välsorterade matvarubutiker. En kort promenad bort ligger Norr Mälarstrand med sina charmiga promenadvägar och den glittrande Riddarfjärden.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad