Såld

Stavsnäs, Värmdö

Bergeksvägen 12

Slutpris: 2 000 000 kr

Bergeksvägen 12

Charmig och nyrenoverad timmerstuga i lugn oas - tillgång till båtplats

Välkommen till denna charmiga timmerstuga i avkopplande och privat oas. Här bor du i lugna omgivningar med naturen inpå knuten med närhet till både insjöar och hav. Till fastigheten hör dessutom ett eget förråd i en gemensam sjöbod vid vattnet, samt möjlighet att förmånligt hyra båtplats vid den intilliggande bryggan.

Stugan är nyrenoverad och allt grundmöblemang ingår vilket ger dig möjligheten att kunna flytta in och trivas redan nu i sommar utan några förpliktelser på huset. Här kan du slå dig ned i den sköna loungegruppen i helt privat läge och njuta av fågelkvittret. Slå på grillen och laga mat i det trivsamma uteköket som följer med. Väl inne i timmerstugan har du plats för både soffgrupp, dubbelsäng och kök. Här har det byggts ett praktiskt loft för extra sovplats. I boden finns wc med påkostad och lätthanterlig förbränningstoa (Cinderella comfort) och utedusch och handfat med varmvatten. Snickarbod med fin skåpsförvaring, platsbyggda hyllor och installerad tryckluftskompressor. På tomten står även en högkvalitativ studsmatta (BERG Favorit) som ingår.

Tomten på ca 2105 kvm är mycket välskött med bra potential för den som önskar att bygga större. Här kan du förslagsvis uppföra ett hus på ena sidan av tomten som är sluttande och högsta punkten. Ha fina fönsterpartier och altan riktade i soligt och insynsskyddat söderläge med vy över hela tomten och grönskan i bakgrunden. Detaljplanen för området ger byggrätt för 60 + 40 byggnadsarea för huvud- och komplementsbyggnad.

Alla fastigheter i området är med i Ramsmora byalags förening. De förvaltar bland annat vägar, grönområden, badstränder och bryggorna med båtplatser. I början av området vid Stavsnäsvägen finns en gemensam parkeringsyta för medlemmarna i föreningen att nyttja exempelvis när man ska ut med båten. Mer info hittar ni på deras hemsida: www.ramsmorabyalag.se

Stavsnäs är ett mycket populärt område som erbjuder fantastisk skärgårdsnatur i kombination med närhet till service och kommunikationer in till stan. I området finns bland annat matbutik, caféer, restauranger, fotbollsplan och Padelanläggning. Stavsnäs Vinterhamn erbjuder också regelbunden båttrafik ut till skärgårdens olika öar. Förskola och skola F-9 finns på Djurö ca 5 minuter med bil. Välkommen!

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad