Såld

Bellman, Uppsala

Bellmansgatan 152

Slutpris: 1 650 000 kr

Bellmansgatan 152

Välkommen till denna mycket välplanerade 2,5:a i populära Brf Bellman! Bekvämt belägen på första våningen och ostörd med alla fönster in mot den lugna gården. Lägenhetens planlösning ger funktionen av en 3:a. Genomgående ljusa och renoverade ytskikt. Fräscht kök med en mindre matplats för 2 personer intill fönster. Ljust vardagsrum med utgång till den stora, inglasade balkongen som ligger i västerläge med kvällssol.

Välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi, bredband ingår i månadsavgifterna. Bra läge med cykelavstånd till centrum, tågstationen och Gränby staden. I närområdet finns service vid Heidenstams torg. Goda möjligheter till motion med närhet till bl.a. löpning i Röbo. Bra kommunikationer med bil då man enkelt når nya E4:an på bara några minuter.

Bra förvaring i ett förråd i markplan alldeles nära lägenheten. Tillgång till p-plats som endast kostar 200 kr/mån med kort kötid.

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad