Till salu
Budgivning pågår

Bellman, Uppsala

Bellmansgatan 112

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 1 100 000 kr Visa alla
1 195 000 kr
area icon Yta
  • 29,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 296 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1968
Bellmansgatan 112

Stor inglasad balkong!

Välkommen till Bellman och denna smart planerade etta med stor inglasad balkong, renoverat badrum samt modernt kök! Finns i området Bellman med närhet till såväl service som grönområden. Bredband ingår i månadsavgiften!

Lägenheten fördelar sig på hall med avhägningsmöjlighet, stort arbetskök med fullstor spis/ugn med fläkt och kyl/frys, renoverat badrum med kakel och klinker och tvättmaskin, rum med platsbyggd säng med förvaring samt den stora inglasade balkongen som blir till ett extra rum. Balkongen är möblerbar och har öppningsbara glasrutor. På samma våningsplan ligger stort förråd som tillhör lägenheten.

Brf Bellman är en välskött förening med låg belåning och som bland annat låtit installera i egen bergvärmeanläggning för att hålla nere föreningens energikostnader. Här har de boende möjlighet att nyttja stora och grönskande innergårdar med trädgårdsmöbler och grillar samt har övernattnings- och hobbyrum. I avgiften ingår bland annat bredband och kabel-tv och det är kort kötid till parkeringsplats för 200 kr/mån.

Här bor ni endast en cykeltur från Resecentrum och citykärnan. Det också nära till Gränbystaden samt goda kommunikationer till city och centralstationen. Inom promenadavstånd finns Heidenstams torg med livsmedelsaffär, konditori, apotek, pizzeria mm. För den idrottande finns Gränby ishall, IFU arena och Relitahallen på kort avstånd.
Läs mer på föreningens hemsida: http://brf-bellman.se/

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Bellmansgatan 112, Till salu i Bellman, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad