Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Beckombergavägen 158

Slutpris: 11 600 000 kr

Beckombergavägen 158

Drömmen om Ängby!

Efterlängtad Ängbyvilla med drömläge i trädgårdsstaden!

Välkommen till denna mycket ljusa och trivsamma Ängbyvilla, smakfullt tillbyggd och renoverad med varsam hand. Ljusa, inbjudande och luftiga sällskapsrum på entréplan med ett stilrent och praktiskt kök med generösa ytor och rogivande utsikt över tomten och skogen intill, vacker glasveranda med utgång till terrass, ett ljust vardagsrum, sovrum/arbetsrum, helkaklad dusch/wc och en drömlik entréhall med högt till tak, generöst ljusinsläpp samt gott om utrymme för flera garderober och eventuell barnvagn. Det övre planet bjuder på en arbetsdel/läshörna och tre rymliga, ljusa och rogivande sovrum, varav två rum har tak upp till nock med synliga bjälkar, vilket ger karaktär. Den trivsamt inredda källarvåningen med groventré och huvudsakligen vattenburen golvvärme ger dig ett inbjudande och helkaklat badrum, ett ytterligare sovrum/allrum, tvättstuga och praktiska förvaringsutrymmen.

Underbar, plan och lekvänlig trädgårdstomt med gott om gräsytor för lek och spring samt två tilltagna uteplatser både invid huset och intill den grönskande skogen. Här finns även en praktisk och isolerad friggebod för förvaring, äppelträd, päronträd, körsbärsträd, krusbärsbuskar, Syrén och Jasmin. Bilen parkerar du praktiskt i carporten med installerad laddstolpe intill!

Här bor du helt enkelt väldigt bra med närhet till allt en familj kan önska! Endast ett stenkast till Björklunds Hage med Ängby Slott och stor lekplats och 4-H-gård med djur för barnen där man också gärna har picknick. Samtidigt är det nära till Ängby Torg, Norra Ängby Skola (kan man gå till genom skogen från tomten), Ängby IP, förskolor, kommunikationer och naturreservaten Kyrksjölöten och Judarn.

I närheten finns även populära Bromma Bistro med uteservering, nyöppnade Mille Gusti, Brödernas, Gateau, kvarterskrogen Astrids, tennisbanor och mycket mera. Ängbybadet, strandpromenaden utefter Mälaren och Judarreservatets fina strövområden, allt på några minuters promenadavstånd. Sommartid är Ängbybadet och den intil-liggande sommar-restaurangen ett självklart utflyktsmål. Vintertid bjuder både sjön Judarn, Kyrksjön och Mälaren på is och snö för skridskoentusiaster och skidåkare.

Välkommen till ett hem att njuta av!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Beckombergavägen 158, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Beckombergavägen 158, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Beckombergavägen 158, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Beckombergavägen 158, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Beckombergavägen 158, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad