Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Beckombergavägen 118

Slutpris: 10 900 000 kr

Beckombergavägen 118

I hjärtat av Ängby!

Välkommen till hjärtat av Ängby!
Intill Ängby Torg ligger denna mycket väl omhändertagna, ljusa och charmiga villa om totalt ca 176 trivsamma kvm.

Entréplanet ger dig en ljus, välkomnande och möblerbar hall med bra garderobsutrymme, fräscht WC-rum, ett härligt ljust och tillbyggt allrum med dubbla utgångar till trädgården och uteplatserna, rymlig matsal med gott om plats för större sällskap och ett trivsamt arbetskök med fönster ut mot gatan.

Det övre planet bjuder på 3 fina sovrum, varav ett med hel garderobsvägg och ett med inbyggda garderober Här finns också ett charmigt och helkaklat badrum med badkar och fönster som vetter ut mot torget. I hallen finns utrymme för en arbetsdel om så önskas.

Den trivsamt inredda källarvåningen med egen groventré ger dig en praktisk hall, matkällare, ett stort och även delbart allrum/sovrum, ett gym/förrådsutrymme, pannrum med ytterligare förvaringsutrymme samt en kombinerad bad-/tvättstuga.

Bergvärme är installerad i samband med tillbyggnad och dränering 2007.

Den vackert terrasserade tomten ger dig ett flertal sköna och vackert anlagda uteplatser i höga och soliga lägen. På tomten finns bla, Perenner, Syréner, flertalet olika Rosor, Rodedendron, hortensia, Äppelträd, vinbär och Krusbär.

Här bor du mitt i villaidyllen med direkt närhet till både Torget, Norra Ängby Skola, Kyrksjölöten och Ängby IP. Det är heller inte lång till förskolor, Björklunds Hage och T-bana Ängbyplan, där du också finner både tennisbanor, utegym och populära restaurangen Astrids och Café Gateau.

Välkommen till ett idylliskt boende!

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad