Till salu

Saltängen, Nacka

Beckasinvägen 45A

2 675 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 50,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 081 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1953
Beckasinvägen 45A

Skuldfri förening!

Skuldfri förening ** Nyrenoverat kök med påkostade materialval ** Generös balkong i söderläge ** Genomgående ljusinsläpp ** 200m till havet ** Närhet till Ektorp centrum som erbjuder matbutiker, café, restauranger, gym ** Täta kommunikationer

Här finns nu chansen att förvärva denna charmiga bostad i en skuldfri förening! Belägen i ett omtyckt område, omgivet av vacker natur och varierad bebyggelse, erbjuder denna bostad en välplanerad layout med ett nyligen renoverat kök och exklusiva materialval. En välkomnande hall med smarta förvaringslösningar leder in till det renoverade köket. Köket är komplett utrustat med moderna rostfria vitvaror, kyl/frys, induktionshäll, ugn, effektiv fläkt och integrerad diskmaskin. Rikligt med naturligt ljus strömmar in genom fönstren och det finns gott om arbetsytor och förvaringsutrymme i skåpen. Intill köket ligger ett mysigt vardagsrum som utökas av en möblerbar balkong med fritt läge i söderläge. Från hallen nås helkaklat badrum med wc, dusch och handdukstork. Bostaden inkluderar också ett rofyllt sovrum med generöst ljusinsläpp och gott om förvaringsutrymme i garderober. Till bostaden hör även två källarförråd för extra förvaring.

Välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

FÖRENING & OMRÅDE:
HSB:s Brf Bostaden nr 625 består av 96 lägenheter samtliga upplåts med bostadsrätt. En mycket stabil förening som är obelånad, skuldfri! Föreningen äger sin mark och fastigheten byggdes 1953. Tvättstuga, cykelrum samt förråd finns bekvämt att nå i samma byggnad.

Saltängen är ett lugnt och populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, badmöjligheter men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. Ektorp har två bra matbutiker, Geatau, gym, restauranger. Som boendes på Beckasinvägen, har ni 3 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Beckasinvägen 45A, Till salu i Saltängen, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad