Såld

Saltängen, Nacka

Beckasinvägen 32

Slutpris: 3 995 000 kr

Beckasinvägen 32

** Möjlig 5:a ** Generös balkong ** Naturskönt läge intill Skuruparken och havet ** Fint ljusinsläpp

** Optimalt planerad ** Möjlig 5:a ** Genomgående ljusinsläpp ** Mysig balkong ** Naturskönt läge intill Skuruparken och havet ** Kort promenad till Ektorp Centrum som erbjuder matbutiker, café, restauranger, gym ** Täta kommunikationer till City

Här erbjuds ni en optimalt planerad hörn-4:a (möjlig 5:a) i populära Saltängen. Välkomnande hall med fin parkett som löper genom hela bostaden. Hallen leder vidare in till ett trivsamt vardagsrum med plats för både tv-möbel, soffgrupp och matplats. Vardagsrummet förlängs av en generös balkong. Hemmet disponerar idag 3st sovrum med förvaringslösningar och fint ljusinsläpp. Möjlighet finns att dela av kök för att disponera ett extra sovrum. Stilfullt och ljust kök utrustat med diskmaskin, induktionshäll, fullstor kyl och frys. Gott om arbetsytor och förvaring i över och underskåp. Matplats med utrymme för den större familjen finns att tillgå intill fönster, här är det enkelt att bjuda över på middagar! I anslutning till hall, finner ni ett helkaklat badrum med wc, dusch samt tvättpelare. Bostaden är väldigt ljus då den erbjuder ljusinsläpp från 3st väderstreck. Till bostaden hör två källarförråd. Stabil och välskött förening som äger sin mark med låg belåning om 4 128kr lån/kvm.

Saltängen är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med flertalet olika promenadstråk, badmöjligheter men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. 2 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.
Välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin 070 28 10 627 | Widerlöv Nacka

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Beckasinvägen 32, Såld i Saltängen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad