Kommande bostad

Saltängen, Nacka

Beckasinvägen 26, 2tr

  • price tag icon 4 109 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 895 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 61,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 109 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1958
Beckasinvägen 26, 2tr

Utsikt mot Saltsjö-Duvnäs Marina - Låg månadsavgift - Generös balkong - Stabil HSB-förening

Utsikt mot Saltsjö-Duvnäs Marina - Låg månadsavgift - Generös balkong - Stabil HSB-förening med låg belåningsgrad om 5907kr lån/kvm - Närhet till flertalet vackra promenadstråk - Täta kommunikationer in till City

Söker du en bostad med generös balkong, charmiga detaljer i ett absolut toppläge i populära Saltängen? Äntligen finns chansen att förvärva denna denna pärla! Här välkomnas ni in till denna fantastiskt ljusa och välplanerade bostad i ett högt & fritt läge. Ingen insyn - Alla fönster har utsikt mot vattnet! Bostaden disponeras av ett trivsamt och stilrent kök - här finner ni matlagningsglädje! Ett luftigt vardagsrum, helkaklat badrum och ett rofyllt sovrum. Vardagsrummet förlängs av en balkongen som erbjuder utöver detta ett fantastiskt österläge vilket innebär många härliga morgonstunder i strålande sol. Bostaden ligger i ett perfekt läge med närhet till vatten och natur, samt täta kommunikationer in till City.

HSB Brf Skuruäng i Nacka är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1957 och äger marken. I föreningens två med adresserna Beckasinvägen 24-38. Föreningen har 97 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns det en festlokal (Beckasinvägen 32) med övernattningsrum för fyra personer samt cykelförråd och hobbyrum. Ett stort pingisrum finns också för roliga spelkvällar. Gemensam grillplats med ny grill, bord och bänkar finns att tillgå. En fin lekpark finns även här i Saltängen. Föreningen har också en fräsch, modern tvättstuga (Beckasinvägen 32).

Välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin 070 28 10 627 | Widerlöv Nacka

Intresseanmälan
Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Beckasinvägen 26, 2tr, Kommande i Saltängen, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad