Såld

Nordanby, Västerås

Bangatan 31B

Slutpris: 975 000 kr

Bangatan 31B

Ljus och rymlig tvåa med fräscht kök samt härlig balkong i söderläge!

Välkommen till en mysig och välplanerad tvåa på tredje våningen med genomgående fräscha ytskikt och en härlig balkong mot innergården!

Lägenheten på 57 välplanerade kvadratmeter som är fördelade på två rum och kök. Fräscht kök med vita skåpluckor och kakel ovan arbetsytorna samt vitvaror av kvalité. Här får du även plats med matbord. Badrum med kakel på väggar och plastmatta på golv. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. I sovrummet har du en panelvägg och resterande väggar som är målade samt här når du den härliga balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Genomgående parkettgolv i lägenheten med infällda dimbara spotlights i alla rum förutom vardagsrummet.

På Bangatan bor du i en mycket stabil förening med låga avgifter. Fina miljöer med en familjär innergård. Tvättstuga finns i husets källare. Dessutom finns gym, samlingslokal och solarium i föreningen. Tillhörande förråd finns i källaren.

Här bor du med närhet till stormarknad, butiker och apotek. Aktivitetshallen K7 med aktiviteter så som padel, gym och klättring. Cykelavstånd till Västerås centrum men även gott om busskommunikation med bara någon minut bort från närmsta busshållplats.

Kontakta oss för mer information och boka in dig på visning – du kommer inte att bli besviken!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
Isaac Eriksson
Assisterande mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bangatan 31B, Såld i Nordanby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad