Till salu

Nordanby, Västerås

Bangatan 31B

Nästa visning
calendar icon söndag 10 december 15:00 - 15:30
1 095 000 kr
area icon Yta
  • 57 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 063 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1961-62
Bangatan 31B

Ljus och rymlig tvåa med fräscht kök samt härlig balkong i söderläge!

Välkommen till en fin och ljus tvåa på tredje våningen med genomgående fräscha ytskikt och härlig balkong i söderläge mot innergården!

Lägenheten på 57 välplanerade kvadratmeter som är fördelade på två rum och kök. Fräscht kök med vita skåpluckor och kakel ovan arbetsytorna samt vitvaror av kvalité. Här får du även plats med matbord. Badrum med kakel på väggar och våtmatta på golv. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. I sovrummet har du en panelvägg och resterande väggar som är målade samt här når du den härliga balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Genomgående parkettgolv i lägenheten med infällda dimbara spotlights i alla rum förutom vardagsrummet.

På Bangatan bor du i en mycket stabil förening med låga avgifter. Fina miljöer med en familjär innergård. Tvättstuga finns i husets källare. Dessutom finns gym, samlingslokal och solarium i föreningen. Tillhörande förråd finns i källaren.

Här bor du med närhet till stormarknad, butiker och apotek. Aktivitetshallen K7 med aktiviteter så som padel, gym och klättring. Cykelavstånd till Västerås centrum men även gott om busskommunikation med bara någon minut bort från närmsta busshållplats.

Kontakta oss för mer information och boka in dig på visning – du kommer inte att bli besviken!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 10 december, 15:00 - 15:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Bangatan 31B, Till salu i Nordanby, Västerås

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad